Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Stralen met minerale make-up

De workshop, op locatie (Vijfhuizen), gaat door zodra dit volgens de Coronamaatregelen weer is toegestaan.
Minimale aantal deelnemers is 6, maximaal 10.

Van simpel & ‘less is more’ tot en met simpel & ‘let’s party’. De minerale make-up lijn van Savvy Minerals heeft hiervoor de uitgelezen producten.
Met een natuurlijk product en op een natuurlijke manier kan je zelf elke look leren creëren.

Wil je weten hoe?
En kan ik dit doen zonder uren nodig te hebben op de momenten dat ik make-up wilt gebruiken?
Maak dan gebruik van deze superleuke workshop.

Wie zijn wij?
Monique-Cécile Roelandt is minerale make-up expert en heeft jarenlange ervaring met het geven van make-up adviezen. Zij kent de kneepjes van het vak en kan je laten stralen door je sterke punten onder de aandacht te brengen.

Anja Adriaansen levert de producten en een goede leerling van Monique-Cécile ☺


Wat je kan verwachten in een notendop:
Koffie/thee/water
Gebruik van kwasten (of je eigen kwasten meenemen)
Gebruik van de Savvy Minerals producten
Uitleg kleuren kiezen
Uitleg gebruik minerale make-up
Uitleg van make-up technieken
Uitleg verzorging van de huid in combinatie met etherische oliën

Savvy Minerals® streeft ernaar je favoriete eigenschappen te laten stralen zonder compromissen te sluiten op het gebied van ingrediënten. De collectie bestaat uit producten in verschillende kleuren die verantwoord zijn en etherische oliën bevatten, maar zonder talk, bismut, parabenen, ftalaten, petrochemische producten of synthetische geurstoffen. De make-up blijft de hele dag, ondersteunt natuurlijke schoonheid door poriën te verminderen en de huid te verzachten en verfrissen. Wij geloven dat make-up niet alleen voedend en verzorgend moet zijn, maar ook moet bijdragen aan het verbeteren van je uitstraling. En dat is wat Savvy Minerals® anders maakt.


Savvy Minerals:
Bevat duurzaam gewonnen ingrediënten.
Is niet getest op dieren.
Heeft een natuurlijke oorsprong.
Is verrijkt met etherische olie.

Heb je belangstelling of wil je meer weten?
Neem dan contact op.

Contact

Vriendjes met je lichaam

1 jaar geleden

Een interactieve presentatie over hoe je vriendjes wordt met je lichaam. Hoe kan je mentaal en fysiek samen in evenwicht krijgen.

Lees verder

Voeding en gezondheid

1 jaar geleden

Een interactieve presentatie over voeding. De onderwerpen variëren van voeding bij afslanken, voeding bij stress, insulineresistentie, tot supplementen: wel of niet?

Lees verder

Stralen met minerale make-up

1 jaar geleden

Van simpel & ‘less is more’ tot en met simpel & ‘let’s party’. De minerale make-up lijn van Savvy Minerals heeft hiervoor de uitgelezen producten. Met een natuurlijk product en op een natuurlijke manier kan je zelf elke look leren creëren.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren