Herbalife

Herbalife voedingsshakes
Herbalife biedt al ruim 40 jaar voeding gebaseerd op de Chinese kruidenkunde gecombineerd met de nieuwste westerse technologieën. Alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft gecombineerd in 1 maaltijd, simpel en gemakkelijk. De Herbalife voeding is in te zetten voor meer energie, af te slanken, aan te sterken of als aanvulling op het eetpatroon. Naast de Herbalife-maaltijd(en) krijg je ook richtlijnen voor de overige maaltijd(en) en eventuele tussendoortjes. Groente, fruit, noten en zaden spelen hierbij een belangrijke rol. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Herbalife24: goed voor topsporters ..... ..... goed voor u!

Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingslijn. De produkten zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen resultaten en ontwikkeld door en voor sporters voor een optimale voorbereiding, training en herstel.
Herbalife24 heeft alle producten die je nodig hebt voor een goede sportprestatie en een goed herstel. Zowel voor de recreatieve als professionele sporter. Het maakt niet uit of je een recreatieve hardloper, fanatieke wielrenner of topsporter bent, voeding is in alle gevallen belangrijk voor de prestatie en het herstel. Goede voeding kan de kans op blessures verminderen.


Herbalife24 kan je volledig afstemmen op je niveau en trainingsbehoeften. Een (professionele) voetballer heeft andere behoeften dan een (amateur) wielrenner!


Alle Herbalife24-producten zijn getest op verboden stoffen. Uitgebreide informatie kan je vinden op de officiele site van Herbalife24.

Basisvoeding voor sporters:

Zowel de gelegenheids-, amateur- als beroepssporter wil een zo goed mogelijke prestatie neerzetten en snel en goed herstellen van de geleverde prestatie. Voor het leveren van de prestatie heb je andere voeding nodig dan bij herstel.
Voeding bij sport draait om de 4 B’s:

  • Basisvoeding (eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en water)
  • Brandstof (koolhydraten, vetten)
  • Bouwstof (eiwitten)
  • Bescherming (water, vitaminen, mineralen en bio-actieve stoffen)

Herbalife SKIN

De huid is ons grootste orgaan. De huid beschermt, regelt de lichaamstemperatuur, transporteert voedingsstoffen en voert afvalstoffen af. Onze voeding is een directe link naar onze huid: Je bent wat je eet, of wat je niet eet!

De huid verdient goede voeding, zowel inwendig als uitwendig. De SKIN lijn van Herbalife is ontwikkeld naar de laatste inzichten op het gebied van huidverzorging. Uitgebreide informatie kan je vinden op de officiele site van Herbalife SKIN. Je kan de producten zelf ervaren in een huidverzorgingsworkshop.

Is je belangstelling gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op.

Contact