Massages

Voetreflextherapie
Voetreflextherapie is een bijzonder effectieve vorm van voetmassage, gebaseerd op de wetenschap dat bepaalde punten op handen en voeten corresponderen met een zeker orgaan in het lichaam en via energiebanen daarmee ook verbonden zijn. Bij ziekte wordt de overeenkomstige energiebaan geblokkeerd. De reflextherapie beoogt deze blokkades op te heffen, zodat de energie weer kan stromen.

De voeten zijn als het ware een spiegel van het lichaam, waarbij de rechtervoet de rechterkant van het lichaam weerspiegelt en de linkervoet de linkerkant. Ziekten of opkomende ziekten maken zich kenbaar doordat de desbetreffende reflexpunten op de voeten gevoelig worden. Door reflextherapie wordt het lichaam in staat gesteld om zijn zelfgenezend vermogen te optimaliseren.

Raindrop Technique:
De Raindrop Technique is ontwikkeld door Gary Young op basis van zijn onderzoek naar etherische oliën en hun antimicrobiële eigenschappen. Aangevuld met zijn kennis van de “Vita Flex Technique”, de reflexpunten op de voeten en informatie over het licht strelen, “effleurage”, en het effect op de spieren en zenuwstelsel heeft dit geleid tot een speciale vorm van massage.

De Raindrop Technique is een combinatie van 3 technieken:

  • Vederlicht strelen (“Effleurage”)
  • Reflexologie (“Vita Flex”)
  • Aromatherapie

Een “Raindrop Technique” massage is rustgevend, ontspannend en aangenaam. Maar het is meer omdat de combinatie van etherische oliën met speciale massagetechnieken, therapeutische voordelen toevoegt aan een aangename massage.
Iedereen die de “Raindrop Technique” heeft ervaren komt snel weer terug op de massagetafel om te genieten en nieuwe voordelen te ontdekken van deze meest opmerkelijke toepassing van etherische oliën.

De Raindrop Technique wordt uitsluitend gedaan met etherische oliën van Young Living.

Is je belangstelling gewekt en wil je het zelf ervaren?
Neem dan contact op voor een afspraak.

Contact