Bekijk hier referenties over Lifestyle Anja

Linda H

Super massage met heerlijke geuren en een prettige sfeer. Ik slaap altijd heerlijk na afloop. Zeker een aanrader. 

Leyla R.

Ik wil met anderen delen dat ik zeer positieve ervaringen heb met Anja als mens. Net zo belangrijk vind ik haar professionele werkwijze, met waardevolle adviezen en morele steun tijdens het traject om af te willen vallen. Anja weet de juiste snaar te raken. Daardoor is mijn motivatie toegenomen om door te zetten. Dat is mijn ervaring op de ingeslagen weg. Ik doe graag een oproep aan eenieder die niet durft, maar graag wil, om voor Anja’s aanpak te kiezen.

Rob H

Weer helemaal ontspannen na een veel te lastige klus. Ik ben blij dat ik van deze mogelijkheid gebruik kan maken. Graag maak ik een afspraak voor een volgende keer.

Marjan O

Na de raindrop massage gegeven door Anja liep ik op wolkjes. Rust en het zonnetje in mijn hoofd en een heerlijk ontspannen gevoel in m’n lijf. Zelfs de dag daarna werd er tegen me gezegd: wat is er met jou gebeurd, je straalt helemaal! Een raindrop massage is echt een musthave gift voor jezelf. Grote dank lieve Anja.

Karin S

Als ik na de massage weer naar huis ga voel ik me fijn en dat komt niet alleen door de massage, maar ook door Anja zelf. Anja heb ik leren kennen als een warme persoonlijkheid, die altijd een luisterend oor heeft, goed kan relativeren en met vrijblijvende adviezen komt. Ze is nuchter, heel gezellig, relaxed en hulpvaardig. Zij is deskundig en goed op de hoogte van de werking van de verschillende oliën. Ze kan je diverse mogelijkheden vertellen als je het hebt over ‘kwaaltjes’ zoals bv mijn kalknagel. Haar adviezen zijn vrijblijvend en Anja is totaal niet dwingend en respecteert jouw keuzes om iets wel of niet uit te proberen. Ik heb zelf veel baat bij de oliën die ik gebruik of gebruikt heb. Kortom: Ik ‘onderga’ met veel tevredenheid de Raindrop-massage. Wil je dat effect ook een keer voelen, laat jezelf dan verwennen en meld je aan. Je zult daar – net als ik – zeker geen spijt van krijgen. Integendeel!

Laat hier je eigen referentie achter over Lifestyle Anja

★★★★★
★★★★
★★★
★★
hCaptcha