Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Minerale make-up

Savvy Minerals van Young Living

Minerale make-up is, zoals je wel kan raden, natuurlijke make-up op basis van mineralen. Die chemische verbindingen komen als vaste stof, zoals steen, in de natuur voor en zijn gevormd door geologische processen. In tegenstelling tot synthetische stoffen worden mineralen door de huid herkend waardoor ze die niet gaan irriteren en poriën niet verstoppen. Minerale make-up zorgt voor voldoende dekking en bevat veel pigmenten. De huid is ons grootste orgaan en heeft, zeker het gezicht, veel te verduren (zon, regen, wind, airconditioning, centrale verwarming). Een goede, natuurlijke verzorging is belangrijk voor iedereen.Iedereen kan minerale make-up dragen, maar voor wie huidproblemen heeft, is het dé oplossing. Veel vrouwen die last hebben van acne, verstoppen hun huid onder een laag make-up. Synthetische make-up kan de huid irriteren en poriën verstoppen waardoor het probleem uiteindelijk alleen maar erger wordt. Daardoor ga je enkel meer smeren en beland je in een vicieuze cirkel. De foundations, ook die in poedervorm, hebben een uitstekende dekking. Zinkoxide en titanium dioxide zijn niet alleen een natuurlijke zonnebescherming maar hebben ook een kalmerende werking op de huid. De make-up voelt goed op de huid, zelfs als je last hebt van acne, psoriasis of rosacea. Mineralen zijn rijker qua pigmenten dan synthetische producten waardoor ze perfect geschikt zijn om vitiligo, wijnvlekken of hyperpigmentatie te bedekken. Minerale make-up is lang houdbaar omdat het zo puur is, het bevat niets dat bacteriën helpt groeien en waardoor het kan bederven. Minerale make-up heeft niet alleen een uitstekende houdbaarheid, maar blijft ook lang op je huid zitten. De pigmentatie houdt de hele dag aan, zelfs op hele drukke dagen.

Het geheim voor een perfect egale huid is de Misting Spray, deze bevat geen mineralen, en werkt als een magneet: positief en negatief trekken elkaar aan. De spray houdt de mineralen op zijn plaats.

Savvy Minerals® streeft ernaar je favoriete eigenschappen te laten stralen zonder compromissen te sluiten op het gebied van ingrediënten. De collectie bestaat uit producten in verschillende kleuren die verantwoord zijn en etherische oliën bevatten, maar zonder talk, bismut, parabenen, ftalaten, petrochemische producten of synthetische geurstoffen. Onze make-up, die in meerdere lagen aangebracht kan worden en de hele dag mooi blijft, ondersteunt natuurlijke schoonheid door poriën te verminderen en de huid te verzachten en verfrissen. Wij geloven dat make-up niet alleen voedend en verzorgend moet zijn, maar ook moet bijdragen aan het verbeteren van je uitstraling. En dat is wat Savvy Minerals by Young Living® anders maakt.


Om minerale make-up te ervaren en leren aan te brengen kan je een visagie workshop volgen die ik samen met een zeer ervaren visagiste met een grote voorliefde voor een natuurlijke make-up stijl verzorg.


Savvy Minerals:

  • Bevat duurzaam gewonnen ingrediënten.
  • Is niet getest op dieren.
  • Heeft een natuurlijke oorsprong.
  • Is verrijkt met etherische olie.

Savvy Minerals is bij mij te verkrijgen, maar je kan het ook zelf rechtstreeks bij Young Living aanschaffen door je in te schrijven en 24% korting te ontvangen op de producten.

Heb je belangstelling of wil je meer weten?
Neem dan contact op.

Meteen bestellen? Dat kan door je in te schrijven via deze link: Inschrijven bij Young Living en daarna een bestelling te plaatsen.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren